Een hot tub voor twee in de lente

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring
In het seizoen

Een hot tub voor twee in de lente

Geschreven door

Julie

Het heeft lang op zich laten wachten, maar de lente is eindelijk hier! Je hebt misschien al gemerkt dat de dagen langer worden en dat de natuur langzaam ontwaakt: dit is het perfecte seizoen om samen met je geliefde nieuwe energie op te doen in de buitenlucht. En het is nog beter als je dat kunt doen vanuit de hot tub van je cabin in een van onze forest villages in de Elzas of de Ardennen!

Een koppel in een hot tub in de avond in de lente

Vier de terugkeer van de lente vanuit je hot tub

Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in het warme en rustgevende water van een privé hot tub, omringd door de natuurlijke schoonheid van de langzaam ontwakende Ardennen of Elzasser landschappen. De frisse lentelucht streelt je gezicht terwijl je samen met je geliefde ontspant in het warme en rustgevende water. Vogels zingen zachtjes in de bomen en creëren een vredige en serene sfeer.

Wat is een betere manier om de komst van de lente te vieren?


Een romantisch verblijf om nieuwe energie op te doen

Of je nu kiest voor een Classic cabin met hot tub (bij Nutchel Alsace ), of de Tree Trunk cabin met hot tub (bij Nutchel Les Ardennes ), je zult op een dieper niveau opnieuw contact maken met je geliefde.

Naast het stukje welzijn dat de hot tub je biedt, beschikken onze cabins over al het nodige comfort voor een romantisch verblijf. Nadat je vredige nachten hebt doorgebracht in onze comfortabele bedden, geniet je van een ontbijt met een prachtig uitzicht vanuit de grote ramen van je cabin. De rest van de dag is aan jou, en je zult je ongetwijfeld laten leiden door je verlangen naar natuur en quality time voor twee!

Kom volledig los van de dagelijkse routine en maak opnieuw contact met elkaar in de natuur: dit is het eenvoudige programma van jullie romantische verblijf bij Nutchel. Verleidelijk, nietwaar?

BOEK JE CABIN MET HOT TUB
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie