Een romantisch verblijf in de herfst

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Een romantisch verblijf in de herfst

Geschreven door

Julie

Geniet samen van quality time in een prachtige bosrijke omgeving


Stel je jezelf voor in een wollige trui bij het vuur en omringd door kleurrijke bladeren: wij geloven dat de herfst het perfecte seizoen is voor een romantische vakantie in de natuur. Of je nu op zoek bent naar ontdekking of ontspanning voor twee, een vakantie in een Cosy Cabin kan precies zijn wat je nodig hebt om bij te komen van het dagelijkse leven. Plan je romantische vakantie en deel de adembenemende kleurenpracht van de natuur met je geliefde!


Tijd om op te laden

Ze zeggen dat de lente het seizoen van de liefde is, maar de herfst heeft zoveel te bieden voor koppels. Ervaar de eenvoud van een verblijf in een cabin en creëer een "thuis ver van huis" gevoel. Tijdens je verblijf kan je in korte tijd de stekker er even uit trekken, zonder afleiding, om uit te rusten en op te laden. En weet je wat? Als je een van onze cabins met een privé hot tub boekt, kan je nog meer ontspannen terwijl je chillt in het verwarmde bad van 38°C en de natuur om je heen bewondert. Zeg hallo tegen een mindful boost die jullie allebei verdienen!

Een koppel geniet van een duik in een hot tub in de natuur

Binnen knuffelen


Stel je voor - je maakt je klaar voor een avond bij de houtkachel met een fles goede wijn (oh ja, een van onze domeinen ligt in het hart van de wijnregio Alsace!) en een Raclette- of Munster diner. Klinkt dromerig, toch? Wij bieden je het hele jaar door een gesmolten kaaservaring tijdens je verblijf in onze Cosy Cabins! Ontdek onze heerlijke kaasmandjes van lokale leveranciers - raclettemand bij forest village Les Ardennes en een munster kaasmand bij forest village Alsace. Nestel je voor de knisperende houtkachel en breng samen wat quality time door op een koude herfstavond. Wat is er lekkerder dan samen met je partner gezellig racletten? 😀 (Ja, wij zijn echte kaasliefhebbers!)

Een wijnfles en twee glazen voor de houtkachel

Lange wandelingen in de natuur

Wandelen in het bos is altijd leuk, ongeacht het seizoen, maar we kunnen niet ontkennen dat de herfst de mooiste achtergrond biedt. Nu de bladeren van kleur beginnen te veranderen en de lucht fris is, is het de perfecte tijd om het buitenleven te verkennen. Romantiek hangt in de lucht! Kleed je warm aan en breng een middag door in het bos, en geniet optimaal van de herfstkleuren. Of je er nu op uit trekt voor een snelle wandeling, of een namiddagwandeling in de frisse lucht, ontdek wandelroutes voor beginners en liefhebbers rond onze beide forest villages. Het is HET ding om te doen deze herfst!

BOEK JE ROMANTISCHE HERFSTVERBLIJF
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie