Een herfstvakantie als geen ander

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Een herfstvakantie als geen ander

Geschreven door

Julie

Een bijzondere herfstvakantie bij Nutchel


Terwijl je rondwandelt op ons domein en in de prachtige omgeving, laat je je betoveren door het spectaculaire landschap, voel je de bladeren knisperen onder je voeten en kom je tot rust in je eigen Cosy Cabin met hot tub . Met een breed scala aan in- en outdoor activiteiten om te proberen, is een verblijf bij Nutchel perfect voor jong en oud. Maak je herfst extra speciaal door een paar dagen bij ons te verblijven en beleef Nutchel met volle teugen.

Een vrouw drinkt koffie in de zon op het cosy cabin terras

September vakanties

Zie de bladeren van groen naar goud verkleuren en geniet van de laatste zonnestralen op je wangen wanneer de herfst langzaam zijn intocht maakt. Observeer een ander wonder van de natuur en talloze eekhoorns die rondspringen op onze domeinen om zich voor te bereiden op de winter. Geniet van een septembervakantie met wandelingen en frisse lucht, gezellige kampvuuravonden en langzame ochtendkoffies op de bank naast het grote raam in je cabin of op het terras.

Een herfstvakantie om niet te vergeten

Verblijf deze oktober bij ons en kom weer in contact met de natuur nu de temperaturen afkoelen en het bos in gouden kleuren verschijnt. Haal het meeste uit je vakantie en kruip gezellig met het hele gezin in je Cosy Cabin. Geniet van het meest kleurrijke seizoen van het jaar en verken de omgeving in de Alsace of de Ardennen. Kruip gezellig bij het haardvuur met je geliefden en maak van je vakantie in oktober een magische vakantie.

Spookachtig Halloween

Kom samen met je familie of vrienden voor een spookachtig uitje op een van onze Cosy Cabins midden in de natuur. Ontdek de geheimen van het bos, breng samen tijd door met lachen en pompoenen snijden of marshmallows roosteren in de schemering. Geniet van de kleine dingen.

BELEEF EEN ONVERGETELIJKE HERFST
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie