Ons Nutchel Love Package

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Ons Nutchel Love Package

Geschreven door

Julie

Het love package op een tafel in een Cosy Cabin

Verspreid wat extra liefde tijdens je verblijf in Nutchel

Laten we februari verwelkomen - de maand gewijd aan de liefde. Of het nu je partner, je familie of je vrienden zijn, ze verdienen allemaal wat extra liefde, toch? 😍 En om deze extra portie liefde te geven tijdens je verblijf bij Nutchel, hebben we iets speciaals voor je samengesteld: ons Love Package

Het pakket bestaat uit een boeket droogbloemen, een fles heerlijke Crémant, een geurkaars en een DIY liefdesbrief. 👉 Wil je het pakket toevoegen aan je aanstaande verblijf bij Nutchel ? Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice en het pakket toe te voegen voor de prijs van €45.

... En hoe zit het met jou?

Natuurlijk gaat deze maand niet alleen over Valentijn en geliefden, maar ook over tijd nemen voor wat zelfliefde en self care. Hoe zou je het vinden om jezelf tijdens je verblijf bij Nutchel te verwennen met een van onze heerlijke ontbijt- of barbecuemanden? Neem contact op met onze klantenservice om deze manden aan je boeking toe te voegen.

Het is trouwens het hele jaar door verkrijgbaar: je kunt het liefdespakket bijvoorbeeld koppelen aan een cadeaubon voor je moeder!

VOEG EXTRA LIEFDE TOE AAN JE VAKANTIE
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie