Een dag uit het leven van je hond bij Nutchel

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Een dag uit het leven van je hond bij Nutchel

Geschreven door

Julie

Bij Nutchel willen we je de mogelijkheid bieden om op een dieper niveau een band op te bouwen met je dierbaren. En we weten dat je net zoveel van je hond houdt als van elk ander gezinslid.

Dit is de reden waarom honden welkom zijn in onze Classic cabins en dat we een aantal benodigdheden voor honden voorzien, zodat jullie allebei kunnen genieten van jullie tijd hier. Dit is een dag uit het leven van een gelukkige hond bij Nutchel 🐶

Een vrouw knuffelt haar hond op haar Cosy Cabin terras

Ochtendwandelingen midden in het bos

Na een gezellige nacht in je cabin, is het tijd voor een ochtendwandeling! Onze forest villages in de Ardennen of Alsace zijn omgeven door groene bossen waar je viervoeter heerlijk kan wandelen. We hebben zelfs een paar routes speciaal voor honden ontworpen, een absolute must voor alle hondenliefhebbers!

Een dutje in de zon

Na je power walk komt de lunch! Terwijl jij geniet van een heerlijke barbecue op het zonnige terras van je cosy cabin, is het tijd voor een dutje voor je hond. Hij zit in de mand die bij het hondenpakket is inbegrepen en valt in slaap, gewiegd door het gezang van de vogels.


Ontdekkingen en spelletjes

Net als voor mensen is de natuur een prachtige speeltuin voor honden! Daar vind je een stok om te apporteren, hier een mooie bloem die indruk maakt op je kwispelende vriend met zijn mooie kleuren... tenzij jullie beiden liever een duik nemen in een van de vele meren en meanderende rivieren in de omgeving?

Knuffels bij het vuur

De zon gaat onder en de dag is eindelijk voorbij... Terwijl je je laatste kopje thee van de dag drinkt voor de houtkachel, kruipt je hond tegen je aan voor een laatste knuffel. Een van de vele Nutchel momenten die je je de rest van je leven zult herinneren!

BOEK JE VAKANTIE MET HOND
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie