Leven in de natuur

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Leven in de natuur

Geschreven door

Julie

Onze top 5 buitenactiviteiten

Wil je de drukte van het stadsleven even ontsnappen en je onder te dompelen in de natuur? Dan betekent dit dat je klaar bent voor een lenteavontuur bij een van onze forest villages: we hebben genoeg buitenactiviteiten om aan te bevelen, maar dit zijn toch wel onze top 5, na traditioneel paaseieren zoeken!

Een man wandelt in het bos tijdens de zomer

Adem in tijdens een lange wandeling

Stel je voor dat je door de weelderige groene bossen in de bergen van de Elzas wandelt, met de geur van dennennaalden en het geluid van ritselende bladeren onder je voeten. Misschien kom je wel een kleine waterval tegen of een open plek met een prachtig uitzicht op de Bruchevallei.

Je kunt eindelijk diep ademhalen in de frisse lucht, weg van de stress van vervuilde steden. Je bent aanwezig en koppelt je eindelijk los van je dagelijkse leven.


Ontspan en kom tot rust rond het water

Wil je tot rust komen en ontspannen? De rivier de Sûre stroomt langs Forest Village Les Ardennes en het is een heel rustige plek, perfect om je hoofd leeg te maken. Je kunt gewoon op het dichtstbijzijnde bankje gaan zitten en eindelijk dat ene boek uitlezen. Of als je een visliefhebber bent, kan je visgerei lenen bij de Cosy Chalet en proberen een vis te vangen!

Een vrouw kijkt naar het uitzicht op een meer vanaf haar fiets

Bewonder prachtige landschappen vanaf je fiets

Als je op zoek bent naar wat meer avontuur, spring dan op de fiets en ontdek de prachtige landschappen van de omgeving. Bij Nutchel Les Ardennes hebben we kwalitatieve mountainbikes voor volwassenen en kinderen en e-bikes te huur.

We hebben fietstochten speciaal voor jou ontworpen en getest, die langs glooiende heuvels en serene meren lopen. De schoonheid van de natuur zal je vast en zeker versteld doen staan!

Maak blijvende herinneringen terwijl je buiten heerlijk tafelt

‍Foodieszullen graag blijvende herinneringen maken terwijl ze buiten eten. Of je nu wilt genieten van ons heerlijke BBQ pakket met vrienden of van een romantisch diner onder de sterrenhemel, al fresco dineren op het terras van je gezellige cabin is een must-do activiteit tijdens je verblijf bij Nutchel.

Typische kleurrijke Elzasser huizen in Straatsburg

Ontdek de plaatselijke cultuur in de zon

De zon schijnt en je hebt zin om nieuwe dingen te ontdekken? De lente en zomer zijn een geweldige tijd om unieke tradities en de plaatselijke geschiedenis vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken.

Je hoeft geen museum binnen te gaan, maar kunt gewoon een wandeling maken door de pittoreske nabijgelegen dorpjes in de Elzas. Weg van de toeristische drukte kun je ook lokale markten en typische kleine festivals in de Ardennen bezoeken. Klinkt bijzonder, nietwaar?  

TIJD BUITEN DOORBRENGEN
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie