Haal het meeste uit je zomer

Pijl terug
Terug naar artikelen
Ontdek

Haal het meeste uit je zomer

Geschreven door

Julie

Met onze aanbevelingen voor activiteiten

Nu we nog maar een maand van de zomer verwijderd zijn, denkt iedereen aan de vakantie. Als je zelf van ontdekken houdt, zul je zeker genieten van je verblijf bij Nutchel! Of je nu met je gezin, met vrienden of met je geliefde verblijft, wij hebben de beste aanbevelingen voor activiteiten in de omgeving van onze twee forest villages in de Belgische Ardennen en Elzas.

Twee vrienden fietsen in het bos

Les Ardennes

Ga kajakken:

In het stadje Chiny in de provincie Luxemburg kun je kajaks en kano's huren voor gebruik op de Semois rivier. Geniet met vrienden of familie van een kajakavontuur op de Semois - de perfecte manier om de prachtige landschappen van de vallei en de Belgische Ardennen in je op te nemen - en vergeet niet aan de overkant van het water te stoppen voor een heerlijke picknick midden in de natuur!

Ontmoet dieren:

De Ardennen is een waar paradijs voor alle dierenliefhebbers! Niet ver van ons domein kan je een wandeling maken met een van de ezels van de Asinerie de l'Ô, een bezoek brengen aan de Ferme des Bisons en zijn majestueuze dieren, of een ontmoeting maken met de herten en hinden van het Parc Animalier de Saint-Hubert.


Maak een fietstocht:

Ons forest village Les Ardennes is het startpunt van vele fietsroutes in het groene natuurpark Forêt d'Anlier. Huur je fiets bij onze receptie en maak een fietstocht door de bossen en weiden, dankzij onze samengestelde fietsroutes.


Bekijk onze digitale activiteitenkaart voor Les Ardennes!

‍‍

Een waterval in een bos in de Elzas

Alsace

Bewonder het uitzicht:

Aan panorama's geen gebrek in de Elzas! Vanaf forest village Nutchel Alsace brengt de wandeling Chatte Pendue je naar een prachtig uitkijkpunt over de heuvels en vallei. En als je meer wilt weten over de geschiedenis van de Elzas, raden we je ook aan om naar de berg Donon te gaan, die zowel een uitzonderlijk uitkijkpunt als een archeologische vindplaats is. Of ga naar de Mont Saint-Odile, een bekend bedevaartsoord met uitzicht over de hele vlakte van de Elzas.


Proef de beste Elzasser wijnen:

De wijnroute is een echt symbool van het Elzasser terroir. De route kan te voet of op de fiets worden bezocht en bezoekers kunnen zich zelfs in het hart van de wijngaard wagen. Ontdek de wijngaarden samen met de wijnboeren, en ga niet weg zonder een proeverij van hun beste wijnen!


Koel af bij een waterval:

Of je nu de voorkeur geeft aan de Molières of de Nideck waterval, de geluiden van het kabbelende water vormen de ideale soundtrack om te ontspannen en weer contact te maken met de natuur. Maak van de gelegenheid gebruik om een verfrissende pauze te nemen voordat je weer door het bos trekt voor een laatste wandeling in de late namiddag.


Bekijk onze digitale activiteitenkaart voor Alsace!

Welke activiteiten je ook kiest, vergeet niet dat vakantie in de eerste plaats bedoeld is om uit te rusten! Wat is er bijvoorbeeld lekkerder om na een dag vol avontuur te ontspannen en te genieten van een heerlijke barbecue op het terras van je cosy cabin?

BOEK JE ZOMERAVONTUUR
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie