Ontdek de natuur op de fiets

Pijl terug
Terug naar artikelen
Ontdek

Ontdek de natuur op de fiets

Geschreven door

Julie

Het avontuur ligt binnen handbereik

Terwijl de natuur langzaam haar kleuren terug krijgt en het weer wat milder wordt, hebben wij bij Nutchel maar op één ding gewacht: om weer wat tijd te kunnen doorbrengen in de groene landschappen die ons omringen. Jij ook? En als je je deze keer zou laten verrassen door er op een andere manier doorheen te reizen? En hoe zou dat gaan, vraag je je af?

Hier is een kleine hint: ze hebben twee wielen, je kunt er sneller en verder mee en ze kunnen gehuurd worden bij Nutchel Les Ardennes! Je hebt het goed begrepen, we hebben het over fietsen! Ontdek hieronderde mooiste fietsroutes die we speciaal voor jou hebben getest 🚴

Een vader en zijn zoon verlaten Nutchel Les Ardennes  op hun huurfietsen

Wandelen door het bos van Anlier

Wist je dat ons forest village Les Ardennes gelegen is in het natuurpark van het bos van Anlier? Tijdens de 13 km lange tocht, die we hebben aangepast aan gezinnen, ontdek je het plaatselijke bos en zijn schatten van binnenuit.

Welkom in de Belgische Ardennen


De Ardennen zitten vol kleine geheimen en onbekende momenten uit de geschiedenis. De oude tram van Martelange reed vroeger door de bossen rond het forest village en gaf zijn passagiers de kans om de Ardense bossen te bewonderen.

Je komt zelfs langs een klein café waar je wat kunt drinken voordat je terugkeert naar je Cosy Cabin voor wat welverdiende rust. Laat het gezegd zijn, het blijft het mooiste moment van elke fietstocht 😉

Uitzicht op het meer van Haute-Sûre

De dag doorbrengen aan het meer


Wat dacht je ervan om een nieuw land te ontdekken? Met de grens van Luxembourg op minder dan 2 kilometer van Nutchel Les Ardennes is dat mogelijk! We hebben een tocht van 45 km voor je geselecteerd (we weten dat je zeker een sportliefhebber bent), waarmee je het meer van Haute-Sûre kunt ontdekken.

Stop voor een picknick en dompel je tenen in het water voordat je weer op pad gaat door de groene heuvels van Luxembourg, als je durft!

GA OP FIETSAVONTUUR
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie