Jezelf opnieuw leren kennen in het nieuwe jaar

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Jezelf opnieuw leren kennen in het nieuwe jaar

Geschreven door

Julie

Wat als...‍

De woonkamer van een Cosy Cabin met een hond op de bank in de zon

Ben je spontaan op vakantie gegaan?

Wat als je op een verschillende momenten van het jaar vrij zou kunnen nemen om een paar dagen midden in de natuur door te brengen, in plaats van vast te houden aan het gebruikelijke zomervakantie van 3 weken midden in augustus?

Onze domeinen Les Ardennes of Alsace zijn het hele jaar geopend zodat je kunt genieten van een rustige vakantie op slechts een paar uur van huis. In het weekend zijn we altijd iets drukker dan tijdens de midweken: dit geeft je de mogelijkheid om je favoriete cabin te kiezen.

Wat klinkt het meest verleidelijk: de gezelligheid van onze Sweet met hot tub cabins of het prachtige uitzicht van onze Canopy cabins?

Heb je je vrije dagen gebruikt om de verbinding (echt) te verbreken?

Laat ons je een beeld schetsen van je volgende verblijf bij Nutchel: alles wat je nodig hebt is een korte pauze na een paar intensieve maanden gewerkt te hebben!

Je verblijf bij ons komt op het juiste moment: je bent uitgenodigd om je schermen en drukke agenda's opzij te zetten. In plaats van de tv knettert het vuur in de houtkachel. In plaats van wakker te worden met het geluid van je wekker, hoor je alleen de geluiden van de natuur die ontwaakt na de winter.

Je hebt eindelijk de tijd genomen om het rustiger aan te doen en je geest is in een paar dagen tijd lichter geworden... Je hebt je focus weer gevonden en bent klaar om er weer positief tegenaan te gaan!

Een stel maakt vuur in de houtkachel van een Cosy Cabin

Ben jetijdens je vakantie teruggegaan naar de basis?

Al een paar maanden, en zelfs jaren, volgen verschillende crisissen elkaar op en is het soms moeilijk om er wijs uit te worden... terugkeren naar de basis leek nog nooit zo belangrijk als de laatste tijd!

Door je te trakteren op een kort verblijf op een van onze forest villages, kom je ook weer in contact met je jezelf. Je maakt weer opnieuw contact met je geliefde. Je kinderen hebben plezier dankzij een nieuwe kaartspel. Je voelt je geliefd en in het moment. Je cabin biedt al het nodige comfort zodat je alleen kunt denken aan wat echt belangrijk is.

Klinkt dit goed voor jou?

ONTDEK EEN ORIGINELE VAKANTIE
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie