Een nieuwe manier om Nutchel te beleven: all-inclusive wandelweek

Pijl terug
Terug naar artikelen
Speciale aanbiedingen
Ontdek

Een nieuwe manier om Nutchel te beleven: all-inclusive wandelweek

Geschreven door

Julie Bressot

Wist je dat de Nutchel ervaring meer inhoudt dan alleen slapen op cabin? Er zijn zoveel activiteiten te doen op en rond onze forest villages, vooral als je een sportliefhebber bent. We hebben zelfs alles voor je geregeld als je een volledig georganiseerd verblijf wilt met inbegrepen wandeltochten met ons gloednieuwe evenement: de all inclusive wandelweek! Hieronder vind je alles wat je moet weten over de planning van onze komende all inclusive wandelweek in Alsace, gepland van23 tot27 september 2024.

 

Dag 1: welkom bij Nutchel Forest Village Alsace

Je reis begint met een serene aankomst op onze forest village, genesteld in het hart van de Elzas. Na een ontspannende reis naar dit vredige toevluchtsoord word je begroet met een heerlijke barbecuemand. Neem plaats in je Classic Cabin en laat de omringende rust je kalmeren terwijl de avond voorbijgaat. Hier kun je beslissen om je medereizigers voor de week te ontmoeten of om het de rest van de avond rustig te houden.

Dag 2: Beklimming naar La Haute Loge

Ontwaak met de geluiden van de natuur en geniet van een ontbijt op cabin voordat je samen met de rest van de groep en de gecertificeerde wandelgids aan een dag vol ontdekkingen begint. De minibus brengt je naar de vijver van Coucou, het beginpunt van je wandeling naar La Haute Loge. Doorkruis panoramische paden, volg historische bergkammen en picknick op de top met adembenemende uitzichten. Na een wandeling van 13 km met een hoogteverschil van 500 m keer je terug naar Nutchel voor een ontspannen avond.

Dag 3: Ontdek Champ-du-Feu en Col de la Perheux

De derde dag brengt je naar de top van Champ-du-Feu, het hoogste punt in de Bas-Rhin. Daal af door afwisselende landschappen, van hooggelegen weiden tot mysterieuze veenmoerassen, en eindig bij de boerderij La Perheux voor een authentieke lunch. De wandeling van 13 km eindigt met een schilderachtige oversteek van de Mont Saint-Jean en een terugkeer naar cabin.

Dag 4: Verkenning van de wilde valleien

Geniet van een meer technische ochtend met een wandeling van 6 km rond Nutchel. Doorkruis wilde valleien en ruig terrein voor een off-the-beaten-path avontuur. Na de lunch op de route of op Nutchel, is de middag vrij om te ontspannen of te verkennen. Misschien met een duik in het zwembad op forest village om af te koelen?

Dag 5: Een gastronomisch afscheid

Sluit je verblijf af met een gezellige brunch op Cosy Chalet met de rest van de wandelgroep. Geniet van de laatste momenten van deze verkwikkende retraite voordat je verfrist en vol herinneringen weer naar huis gaat.

Waarom Nutchel kiezen als vertrekpunt voor een wandelweek?

Comfort en Authenticiteit: Verblijf in een gezellige boomhut met een optionele hot tub, perfect om tot rust te komen na een dag wandelen.

Lokale keuken: Geniet van maaltijden bereid met lokale ingrediënten, inclusief ambachtelijke dranken en Elzasser wijnen.

Ervaren gids: Verken veilig met een gecertificeerde Frans- en Engelssprekende wandelgids.

Volledige ontkoppeling: Profiteer van toegang tot het waterpad, inclusief een sauna en een onverwarmd zwembad, voor volledige ontkoppeling.

 

Mis deze kans niet om te ontsnappen en opnieuw in contact te komen met de natuur. Met beperkte capaciteit, zorg ervoor dat je nu je plek boekt voor de All-Inclusive wandelweek in september 2024. Ga voor meer informatie en om te reserveren naar de evenementpagina en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur.

Ga met ons mee voor een ervaring waarbij elke stap je dichter bij de natuur en jezelf brengt. Boek vandaag nog en laat de magie van de Vogezen op je inwerken.

BOEK JE VERBLIJF
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie