Een zachte kerst

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Een zachte kerst

Geschreven door

Julie

Nadat we hebben genoten van een zachte herfst en de Halloween kostuums weer hebben ingepakt, zijn we er helemaal klaar voor: de winter komt eraan!

Hoewel de eerste gedachten aan de winter bij de meesten van ons alleen maar een gevoel van kou en duisternis oproepen, heeft het 4e seizoen van het jaar duidelijk een aantal warme en gezellige momenten te bieden. Helemaal bovenaan de lijst: Kerstmis.

Voor ons bij Nutchel draait Kerstmis om eenvoud. Want zijn het tenslotte niet de kleine dingen in het leven die ons het meest gelukkig maken?

De houtkachel opstoken, gesprekken voeren met de mensen die er het meest toe doen, lange wandelingen in de natuur: dat klinkt als een ontspannen kerst, nietwaar?

Een typische Elzasser kerstmarkt

Een extra dosis kerst in de Elzas


De romantische kerstmarkten in Straatsburg en omgeving openen eind november al. Glühwein en gebakken appels combineren perfect met een korte vakantie bij Nutchel!

Een kerstboom met lichtjes

Thuis


We willen dat jij je thuis voelt bij ons. Daarom is tijdens de kerstperiode elk van onze cabins versierd met een prachtige kerstboom en doe-het-zelf kerstdecoraties.

Een gezin ontbijt in een Cosy Cabin

Meer dan alleen een diner


Kerstmis bij Nutchel is meer dan alleen samen dineren. Het betekent een weekend samen met de familie waarin niets anders telt dan het huidige moment.

Heb je zin om Kerstmis deze keer meer bescheiden en magisch te beleven?

VOEG ZACHTHEID TOE AAN KERST
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie