De mooiste kerstmarkten

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

De mooiste kerstmarkten

Geschreven door

Catarina

De kerstmarkten in de Elzas zijn bijzonder romantisch. Eind november is de regio al omgetoverd tot een echt kerstwonderland. De geur van kaneel en kruiden hangt overal en de middeleeuwse vakwerkhuizen zijn prachtig versierd voor Kerstmis.

Enkele van de mooiste kerstmarkten liggen niet ver van ons forest village Alsace. We hebben onze drie favorieten voor je geselecteerd:

Obernai

De gastronomische kerstmarkt in het stadje Obernai staat niet alleen bekend om het heerlijke eten, maar ook om de grote verscheidenheid aan handwerk exposanten.

Elzasser kerstmarkt van Obernai

Kaysersberg


Klein en zo gezellig. Ongeveer 30 chalets zijn te vinden tijdens de advent in de traditionele kerstmarkt in het pittoreske en middeleeuwse stadje Kaysersberg.

Elzasser kerstmarkt in Kaysersberg

Colmar

De kerstmarkt in Colmar is waarschijnlijk een van de mooiste in de regio. Gezellige chalets, kerstversieringen en twinkelende lichtjes zover het oog reikt.

De feeëriek verlichte kerstmarkt in Colmar

Na een wandeling met glühwein op een van de vele kerstmarkten op een steenworp afstand van Nutchel, kun je opwarmen voor de houtkachel in je Cosy Cabin wat warme chocolademelk en geroosterde amandelen. Wij zeggen: een perfect uitje voor Kerstmis.

BOEK JE VROEGE KERSTVAKANTIE
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie