De voordelen van een teambuilding seminar bij Nutchel

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring
Onze missie

De voordelen van een teambuilding seminar bij Nutchel

Geschreven door

Julie Bressot

Wist je dat teamspirit een van de 5 kernwaarden van Nutchel is? We geloven inderdaad in het helpen van elkaar en in het bijdragen aan het succes van anderen. Organiseren van teambuilding en seminaries voor bedrijven bij Nutchel Alsace is voor ons dan ook een vanzelfsprekende keuze geworden.

Wat betekent het om een seminar te organiseren bij Nutchel?

 

Een groep collega's die genieen van DIY Teambuilding ideeën

Beleef een out-of-the-box ervaring

Als je met het gehele bedrijf of slechts een deel ervan weggaat, help je de groep te veranderen. Door dit te doen, breng je nieuwe perspectieven in het team, zowel op de professionele uitdagingen die je op dit moment kunt tegenkomen, maar ook op het bedrijfsleven als geheel. Bij het kiezen van een out-of-the-box locatie zoals Nutchel ga je verder dan de verwachtingen van wat een traditionele teambuilding zou kunnen zijn, en stel je het team open voor het onbekende waardoor ze de kans krijgen om een nieuwe blik op het bedrijf en de baan te krijgen en nieuw gevonden creativiteit op tafel te brengen.

Ga naar buiten

Een seminar bij Nutchel betekent een paar dagen midden in de natuur doorbrengen. Jij en je collega's slapen en werken in een cabin in het bos: met zijn grote stalen ramen kijkt hij altijd naar de natuur, brengt hij nieuwe energie in de kamer en onder collega's, en integreert hij deze zelfs in je denkproces. Wandelen wordt ook onderdeel van de teambuilding: van de cabins naar de verzamelplaatsen, naar het waterpad, het bos in... Hierdoor kan het team buiten ademhalen en zich een paar dagen loskoppelen van het gebruikelijke werk-eet-slaap-formaat.

 

Een groep tijdens een teambuilding in de natuur

Focussen op het essentiële om je band te versterken

Wij zijn er om voor jou en je team te zorgen! Samen creëren we een eenvoudige ervaring zonder het comfort op te geven en de focus op uw seminardoelstellingen te verliezen. Van slapen in een cabin tot het voorzien van lokale producten van onze lokale partners, we geven je de tijd en ruimte om je te concentreren op wat er echt toe doet: samen een baanbrekende ervaring beleven, die een afdruk zal achterlaten in het hoofd van alle medewerkers. Dit alles kan op een organische manier worden gedaan om de uitwisselingen te laten verlopen en iedereen zich meteen thuis te voelen, dankzij een mix van teambuildingmomenten en discussies.

Heb je het gevoel dat ons seminarie voorstel kunnen voldoen aan je behoeften en verwachtingen voor een aanstaande teambuilding of seminarie? Neem direct contact met ons op of leeshier meer over onze aanbiedingen.

VRAAG NU EEN TEAMBUILDING OFFERTE AAN
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie