Fietsen: een nieuwe manier om te ontkoppelen en te verbinden

Pijl terug
Terug naar artikelen
Ontdek
Onze missie

Fietsen: een nieuwe manier om te ontkoppelen en te verbinden

Geschreven door

Catarina

Nu de dagen langer worden en de planten beginnen te bloeien, is het de beste tijd van het jaar om er met de fiets op uit te trekken. Op de fiets springen en naar een nieuwe (afgelegen) en spannende locatie rijden kan je een gevoel van vrijheid geven dat je alleen vanuit het zadel van een fiets kunt voelen. Voel de frisse lucht in je haren en de dopamine terwijl je jezelf door de buitenlucht vooruit duwt en geniet van de schilderachtige uitzichten om je heen.

Een stel dat vertrekt voor een dagje fietsen vanuit Nutchel Les Ardennes


Onze fietsfilosofie

Bij Nutchel veranderen onze gasten voor een paar dagen hun manier van leven, creëren ze eenvoudige emoties en komen ze weer in contact met wat er echt toe doet. Deze ervaring kan worden vergeleken met de manier waarop fietsliefhebbers zich voelen als ze fietsen. Als fietsers fietsen, voelen ze zich magisch en hun gedachten zijn lichter. Ze worden deel van wat hen omringt en verbinden zich met de natuur.


Dus hoe kun je weer verbinding maken met de natuur door te fietsen?

Een paar uur op de trails doorbrengen kan je helpen los te komen van de stress van alledag door je te verbinden met de natuur. De vrijheid die je ervaart tijdens het fietsen in de natuur kan je eraan herinneren hoe groot de wereld is en je herinneren aan alle dingen om dankbaar voor te zijn.

Neem de tijd om het uitzicht, de geuren en de geluiden van de natuur in je op te nemen terwijl je fietst. Besteed aandacht aan wat er om je heen is en breng je zintuigen tot leven. Omarm de natuur om haar schoonheid, zelfs als er een spatje modder of regen op je gezicht valt! Neem alles in je op en doe het rustig aan.  

Een meisje fietst door het bos

‍DeBelgische Ardennen en Franse Elzasser heuvels - een perfecte fietsbestemming


Of je nu op ons domein in de Elzas of in de Ardennen verblijft, het is de ideale plek om je een paar dagen los te koppelen en nieuwe energie op te doen in het hart van de natuur. Elke regio heeft een grote verscheidenheid aan landschappen. Of je nu een beginner of een meer ervaren fietser bent, je zult verschillende routes kunnen vinden om elke regio op je eigen tempo, naar eigen smaak en vermogen te ontdekken. Tijdens je fietstocht ontdek je ansichtkaartachtige landschappen.

Onze fietsen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen op onze domeinen, tussen €59 en €89 per fiets per dag.

Geweldige fietsroutes in de buurt van Les Ardennes en Alsace


Alsace: Circuit vélo C20 (duur = 1 dag, 47 km)

Tussen water en cultuur leidt deze route door het vorstendom Salm naar twee prachtige vijvers in het midden van een prachtig bos. De route leidt naar verschillende kleine dorpjes en gehuchten in de Bruchevallei (Champenay, Saulxures, Poutay...) waar je prachtige bossen doorkruist en eeuwenoude weiden ontdekt.

Les Ardennes: CyclOLégendes 2 (duur= 1 dag, 58km)

Vanaf het natuurpark in Martelange (Maison du parc naturel) doorkruist het circuit de gemeentes Martelange, Habay en Fauvillers. De route begint langs de rivier de Sûre en tijdens deze 58 km lange rit doorkruis je prachtige bossen.

Ga op fietsavontuur bij Nutchel!


Na een heerlijke nacht in je cosy cabin, geniet van een mooie fietstocht in de omgeving tijdens je verblijf bij Nutchel. Onze beide domeinen liggen middenin prachtige bossen vol mooie circuits en adembenemende uitzichten, perfect om te fietsen! We raden je aan de tijd te nemen om een paar dagen op micro-avontuur te gaan, alleen of met de mensen van wie je houdt. Onze teams ter plaatse staan tot je beschikking om je routes naar wens aan te bevelen, en je vindt ook verschillende flyers op onze forest villages met meer informatie over de circuits.

Dus of je het nu wat rustiger aan doet tijdens het fietsen om meer aanwezig te zijn, of dat je de natuur wat meer gaat waarderen, we hopen dat je plezier kunt vinden op je fiets, op welk niveau, op welk terrein en met wie je ook bent. Veel fietsplezier!

BOEK JE FIETSAVONTUUR
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie