Je van je wilde kant laten zien

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Je van je wilde kant laten zien

Geschreven door

Julie

Een wilde familiezomer

Met de zomer in aantocht ben je vast en zeker de jaarlijkse vakantie voor het hele gezin aan het plannen: wat als je voor één keer de planning tot een minimum beperkt om je wilde kant te laten spreken? Dit is wat we je aanbieden bij Nutchel!

Een familie wandelt in het bos

Wandelen in het bos

Op slechts een paar minuten van je cosy cabin ligt het startpunt voor mooie wandelingen door het bos. Je hoeft de route niet van tevoren te plannen, kaarten vind je direct in onze Cosy Chalet.

Zijn jullie echte avonturiers? Laat de kaarten links liggen en vertrouw op je instinct en de markeringen onderweg. Je vindt altijd de weg terug!

Vissen in de nacht

Als vissen midden op de dag een beetje saai lijkt voor kinderen, dan geeft het 's avonds een nieuwe aantrekkingskracht.

Bij ons forest village Les Ardennes kunnen wij je voorzien van gerei om vis te vangen in de rivier Sûre,die langs het domein stroomt. De plek is goed bekend bij de plaatselijke visliefhebbers en je kinderen zouden dus niet al te veel moeite moeten hebben om hun eerste vissen te vangen!

Een vader en zijn twee kinderen bouwen een boomhut in het bos

Een hut bouwen

Wij zijn echte huttenliefhebbers! Om onze passie te delen met de kleine Nutchies, leveren we materiaal en instructies waarmee ze een mooie hut in het bos kunnen bouwen.

En zodra het klaar is kunnen we voorstellen dat ze een picknick organiseren in hun cabin, ze zullen supertrots zijn om je in hun holletje te verwelkomen!

Verstoppertje spelen in het bos

Het bos is vaak een ideale verstopplaats! Nadat je de grenzen van het speelterrein hebt bepaald, ren weg en verstop je achter een boom terwijl je kind tot 100 telt (of minder als ze jonger zijn). Het is een geweldige manier om van de buitenlucht te genieten met je gezin: hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Een vader en zijn twee zonen roosteren marshmallows boven een brasero

S'mores maken bij het kampvuur

Wat is het eerste waar je aan denkt als je het over eenkampvuur hebt? Voor ons zijn dat zeker geroosterde marshmallows!

Elk van onze forest villages heeft een kampvuur op het terrein: als het donker is, kun je rond het vuur gaan zitten om verhalen te vertellen en marshmallows te roosteren.

Het recept is eenvoudig: leg je geroosterde marshmallow bovenop een stukje chocolade en tussen 2 koekjes: de kids zullen het zo lekker vinden, dat ze hun vingers erbij aflikken!

BOEK JE FAMILIEAVONTUUR
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie