Ruimte laten voor creativiteit

Pijl terug
Terug naar artikelen
DIY
Nutchel ervaring

Ruimte laten voor creativiteit

Geschreven door

Julie

Inspiratie terugvinden

Nemen we in ons dagelijks leven genoeg tijd om onze creativiteit te uiten, om onze geest te laten dwalen zonder een specifiek doel? Bij Nutchel willen we je een canvas bieden om een sprankje magie te vinden, zelfs na je verblijf. En de herfst, met zijn frisse lucht en prachtige kleuren, is misschien wel het beste seizoen om inspiratie op te doen. Wie je ook bent, ontdek hoe je dit doet bij Nutchel:

Klein meisje is creatief in het bos

Creatieve activiteiten voor de kinderen

In onze twee forest villages worden kinderen uitgenodigd om schermtijd in te wisselen voor leuke activiteiten, die vaak een beroep doen op hun creativiteit! Tijdens een wandeling over het domein kom je vast en zeker onze Fairy Shacks tegen, waar veel kinderen miniatuur cabins hebben gebouwd om een thuis te bieden aan de feeën en elfen van het bos: een essentiële activiteit voordat de winter start 😉 Elk van onze Cosy Chalets heeft ook een kinderhoek, waar onze kleintjes kunnen tekenen, kleuren, schilderen... zelfs op de muren!


Breng de magie terug in je relatie

Een paar dagen doorbrengen in onze Cosy Cabins betekent ook dat je de tijd neemt om ruimte te maken in je geest om je sereniteit terug te vinden. Door wat tijd voor jezelf vrij te maken heb je tijdens deze paar dagen tijd voor unieke activiteiten. In de herfst kun je bijvoorbeeld paddenstoelen plukken in de bossen rondom de forest villages. Nadat je hebt gecontroleerd of ze eetbaar zijn, kun je ze bijvoorbeeld koken boven een houtvuur, op de houtkachel of op de kampvuurplaats naast het Cosy Chalet. Lekker en origineel!


Nieuwe manieren ontdekken om een seminar te organiseren

Samen met je collega's uit de dagelijkse sleur stappen is niet altijd gemakkelijk. Een verandering van omgeving kan je werknemers echter helpen hun creativiteit terug te vinden. Tussen Elzas en de Vogezen kan je nieuwe energie opdoen en een band smeden samen met je collega's tijdens een unieke ervaring in het hart van de natuur.


Voeg een dosis avontuur toe aan je vakantie met vrienden

Heb je het gevoel dat je drukke leven je weghoudt van je vrienden? Wat als jullie weer bij elkaar komen bij een van onze forest villages? Ver weg van de gebruikelijke afleidingen heb je niets anders te doen dan tijd doorbrengen met je vrienden. Marshmallows roosteren bij het kampvuur. De verloren tijd inhalen door tot in de vroege uurtjes over het leven te praten. Een dagje gaan wandelen of fietsen. Kortom, een andere manier om je vriendschap te definiëren!

BOEK EEN UNIEK EN CREATIEF VERBLIJF
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie