Lente in de Elzas

Pijl terug
Terug naar artikelen
Ontdek
In het seizoen

Lente in de Elzas

Geschreven door

Julie

Onze Cosy Cabins zijn de ideale plek om even afstand te nemen van je drukke dagelijkse leven en terug te keren naar de eenvoudige dingen. Maar wist je dat ze ook een geweldig startpunt zijn om de omgeving te ontdekken? Gebruik je Nutchel lente vakantie om te vertrekken voor een micro-avontuur!

‍‍

Het Nutchel fitnesscircuit


Wil je de dag zo positief mogelijk beginnen en optimaal profiteren van je ervaring bij Nutchel ? Het is bewezen dat sporten je lichaam helpt endorfines vrij te maken, ook wel de "gelukshormonen" genoemd, die bijdragen aan je dagelijkse fysieke en mentale welzijn. Trek je sportschoenen aan, begin met opwarmen op je terras en ga klimmen, springen, en rennen langs ons fitnesscircuit! Misschien kom je wel een bosdier tegen tussen 2 push ups 😉

‍‍

Vrienden blij aangekomen op de top van de Donon berg

Ontdek de landschappen van de Elzas - de Donon berg

Leer meer over de verhalen van de Donon tijdens een wandeling naar deze top van de Basses-Vosges. Eenmaal aangekomen op de top van de Donon vind je een oud uitziend gebouw dat door de Duitse soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog is gebouwd. Van hieruit kun je genieten van het prachtige 360°C uitzicht over de vlakten van de Elzas . Een echte must voor alle liefhebbers van geschiedenis, wandelen en prachtige landschappen!


Straatsburg en het Europees Parlement

Waarom profiteer je niet van je verblijf bij Nutchel om de hoofdstad te verkennen en een ander aspect van het Elzasser leven te ontdekken? Hoewel we het vooral kennen als de "kersthoofdstad", zal Straatsburg je net zo betoveren tijdens het lenteseizoen: neem de tijd om te wandelen in de parken omgeven door bloeiende natuur en om de lokale architectuur te bewonderen in Petite France, die na de winter weer tot leven komt. Maak van je stedentrip ook gebruik van een rondleiding door het Europees Parlement, die elk jaar in mei wordt gevierd door de inwoners van Straatsburg .


Nieuwe sensaties beleven - blotevoetenpad bij OberhaslachMaak op de terugweg van Strasbourg een stop in het dorp Oberhaslach, waag een sprong in het diepe, en trek je schoenen uit! Op dit pad van 400 m loop je op blote voeten en ervaar je nieuwe sensaties: je verbinding met de natuur wordt volledig op zijn kop gezet, want je voelt je helemaal verbonden met de natuur. Wat een verfrissend gevoel!

Kijk je ernaar uit om een paar dagen te verblijven bij onze forest village Alsace om een micro-avontuur te beleven en alle mooie plekjes te ontdekken die deze regio in de lente te bieden heeft? We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!

Op zoek naar meer inspiratie?

Vind meer aanbevelingen en dingen om te doen het hele jaar door rond forest village Alsace dankzij onze online kaart! 🌳

GENIET VAN JE VOORJAARSVAKANTIE IN ALSACE
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie