De magie van een romantische vakantie

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

De magie van een romantische vakantie

Geschreven door

Julie

De betoverende herfst beleven met z'n tweeën

Nu de dagen korter worden en de temperaturen kouder, kan routine in de herfst saai lijken. Je wilt waarschijnlijk maar één ding: in de armen van je geliefde kruipen, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen. Ontdek hoe een verblijf bij Nutchel in de herfst een beetje magie terug kan brengen in je leven!

Een koppel dat de houtkachel aanzet in een tiny house

Welkom in een cocon van zachtheid

Op elk moment van je verblijf is de sofa tegenover de houtkachel en met uitzicht op de natuur een ideale plek om op te warmen en samen te knuffelen.

Kijken naar een knisperende vuur heeft altijd iets magische en het is nog beter als je ervan kunt genieten met je favoriete persoon, na een goed verkwikkend raclette diner.

Met een charmante avondsfeer

Zodra de avond valt in onze forest villages in de Elzas of de Ardennen, worden onze cosy cabins opgelicht door middel van olielampen, kaarsen en sfeerverlichting om zo een intieme en gezellige sfeer te creëren.

In elke vind je feeënlichtjes, kaarsen en olielampen, die je cabin verlichten met kleine warme accenten. Zo romantisch, zo magisch!

‍‍

De wonderen van het bos in de herfst

Als je ooit in het bos hebt gewandeld in de herfst, weet je dat het altijd vol ontdekkingen zit.

Hand in hand met je geliefde bewonder je de herfstkleuren van de bomen en sta je oog in oog met een mooie hinde die zijn toevlucht zoekt in het bos.

Wanneer je het volgt vind je misschien wel een van onze Fairy Shacks die onze kleine bezoekers hebben gebouwd voor de elfjes die het bos bewonen! Dus doe een wens als je er langskomt, volgens de legende zullen ze zeker uitkomen 😉.

BELEEF DE MAGIE VAN DE HERFST BIJ NUTCHEL
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie