Een romantische trip vlak voor de drukke zomervakantie

Pijl terug
Terug naar artikelen
Speciale aanbiedingen
In het seizoen
Nutchel ervaring

Een romantische trip vlak voor de drukke zomervakantie

Geschreven door

Julie

Er gaat niets boven een ongepland avontuur voor twee, vooral aan het begin van de zomer. De vrijheid roept jou en je geliefde. Wat als je dit jaar aan het begin van de zomer je agenda leegmaakt en een romantisch reisje plant voordat de zomerdrukte begint?

Heb je wat overtuiging nodig? Hier zijn redenen waarom een midweek veel beter is dan je denkt!

 

Een zwanger stel tijdens een romantisch weekendje weg

Rust terugvinden in je leven, zonder je sociale leven in gevaar te brengen

Omdat we allemaal balanseren met onze dagelijkse routine en verplichtingen, kan het moeilijk zijn om tijd vrij te maken om aanwezig en in het moment te zijn met de mensen van wie we het meest houden. Nu de zomer eraan komt, zien we onze agenda vollopen met bruiloften en andere weekendplannen, en soms vergeten we onze behoefte om de verbinding te verbreken en gewoon uit te rusten. Het nemen van een midweekpauze in een Nutchel cabin is een manier om voor jezelf en je partner te zorgen, terwijl je ook de festiviteiten in het weekend kunt bijwonen.

Bij Nutchel willen we je deze kans geven met onze promotiecode LOVESUMMER om deze welverdiende vakantie in een cabin door te brengen tussen 3 juni en 12 juli, met 15% korting.

Ga op een welverdiende babymoon

Als je aanstaande ouders bent, is een zwangerschapsvakantie het perfecte excuus om er even tussenuit te gaan voor een ontspannende en herstellende vakantie vlak voor de komst van je nieuwe bundeltje vreugde! Een babymoon is de kans om een stapje terug te doen en de verfrissende magie van het buitenleven te voelen wanneer je dat het meest nodig hebt. Heerlijke wandelingen voor alle niveaus met niemand in de buurt, precies de rust die je nodig hebt!

Of je nu gewoon wilt ontspannen en ontstressen of een beetje romantiek wilt injecteren voor de komst van je nieuwe baby, een midweekverblijf is een ideale optie!

 

Een stel met een drankje in hun cabin tijdens een romantisch weekend

De weekenddrukte vermijden

Terwijl de mooiste bezienswaardigheden vaak overvol zijn in het weekend en op feestdagen, zijn er zeker minder mensen aanwezig tijdens een bezoekje doordeweeks, vlak voor de vakantiedrukte in de zomer. Hetzelfde geldt voor wandelen in de groene bossen: de natuur is zo mooi aan het begin van de zomer, en zeker wanneer er niemand anders dan je geliefde in de buurt is.

Dus als je meer een koppel bent die van ontdekken houdt, dat verlangt naar wat rust, gebruik deze tijd dan om de beste activiteiten in de Elzas en in de Belgische Ardennen te ontdekken!

 

Neem een lang weekend

Een paar extra dagen aan je weekend toevoegen opent een wereld van mogelijkheden en is een geweldig alternatief voor een hele week vrij. Gun je geest wat tijd vrij van het werk en ga lekker ontspannen in de prachtige natuur. Trakteer jezelf op een lang weekend in een Cosy Cabin met je partner en je zult ontspannen en verfrist terugkomen op je werk!

 

Nu je alle ontspannende voordelen kent van een midweekverblijf, ben je klaar om jezelf te trakteren op een speciale reis voor twee? Je kunt een midweekverblijf boeken voor 2 of 4 nachten (van maandag tot woensdag, van woensdag tot vrijdag en van maandag tot vrijdag)

BOEK EEN ROMANTISCH VERBLIJF DEZE ZOMER

*Korting geldig op boekingen gemaakt na 13/05/2024 18:00, met check-in vanaf 03/06/2024 en check-uit voor 12/07/2024. Deze promotiecode is geldig op alle types cabins in beide domeinen. Deze promotiecode is niet cumuleerbaar met andere kortingen en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie