Ontvlucht de hitte

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring
Onze missie

Ontvlucht de hitte

Geschreven door

Julie

Het verkoelende effect van de natuur

Nu Europa vaker dan ooit wordt geteisterd door hevige hittegolven, kunnen de hoge temperaturen echt een blok aan het been worden als het aankomt op genieten van een zomervakantie. Als je geen fan bent van een zonnesteek en airconditioning, zijn onze forest villages misschien wel de perfecte zomerlocatie voor jou! Ontdek hieronder waarom!

Een vrouw tijdens een ochtendwandeling in het bos met haar twee honden

Chillen in de natuur

De temperatuur in de stad kan tijdens de zomermaanden ondraaglijk zijn. Onze twee forest villages liggenmidden in de prachtige natuur, waardoor we de zomerhitte beter aankunnen.

De omringende bomen en vegetatie zorgen inderdaad voor schaduw, wat helpt om de temperatuur van de lucht en je lichaam te verlagen.

Ver weg van de vervuilde stadslucht is het ook gemakkelijker om te ademen en altijd koel te blijven tijdens je verblijf bij Nutchel.‍


Een Canopy cabin  midden in het bos

Zomer in de cabins

Naast het herinvesteren van 15% van Nutchel's inkomsten in de kleinschalige herbebossing van onze 2 domeinen, hebben we ervoor gezorgd dat onze cabins zijn gebouwd met duurzame materialen, wat helpt om de temperatuur binnen te reguleren.

De cabins hebben ook grote ramen die voor natuurlijke ventilatie zorgen, zodat je kunt genieten van de koele bries die uit het nabijgelegen bos komt.

Natuurlijke ondergrond dat helpt tegen de hitte

Een andere beslissing die we tijdens onze bouwwerkzaamheden hebben genomen, is om de betonnen gronden van onze 2 forest villages te verwijderen. In stedelijke gebieden is de grond vaak bedekt met beton, dat warmte absorbeert en uitstraalt, waardoor de temperatuur nog warmer wordt.

We hebben er bewust voor gekozen om het te vervangen door plaatselijk grind, gras en ander natuurlijker materiaal, zodat de grond kan ademen en de natuur weer kan groeien. Dit heeft nog een ander positief effect: deze materialen absorberen de warmte en stralen geen warmte uit zoals beton dat doet, wat helpt om de temperatuur lager te houden.

‍‍

Een vrouw die geniet van de zon en haar voeten in het zwembad dompelt bij Nutchel Alsace

Activiteiten om koel te blijven bij Nutchel

Er zijn veel activiteiten waarvan je kunt genieten terwijl je koel blijft op en rond onze forest villages.

Wat dacht je van een duik in het onverwarmd zwembad bij Nutchel Alsace? Of in het meer van Haute-Sûre bij Nutchel Les Ardennes? Je kunt ook gaan wandelen in het bos, waar de bomen je zo koel houden als een komkommer... vooral als je onderweg langs een waterval komt.

En 's avonds kun je genieten van de koelere lucht vanaf je terras, onder het genot van een BBQ en een goed glas verse rosé wijn!

BLIJF KOEL DEZE ZOMER
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie