Proef de zomer bij Nutchel met onze flash sale

Pijl terug
Terug naar artikelen
In het seizoen
Speciale aanbiedingen

Proef de zomer bij Nutchel met onze flash sale

Geschreven door

Julie

De zomer staat voor de deur en dat is de perfecte gelegenheid om even afstand te nemen van de dagelijkse sleur. Bij Nutchel geloven we dat de mooiste ervaringen vaak die zijn die ons dichter bij de natuur brengen. Deze zomer nodigen we je uit om jezelf onder te dompelen in de rust van onze cosy cabins waar de schoonheid van het buitenleven en het comfort van thuis elkaar ontmoeten.

 

Flash sale voor het begin van de zomer - Bespaar 30%!

Voor een beperkte tijd bieden we je een exclusieve korting van 30% op je verblijf in een van onze charmante cabins. Of je nu op zoek bent om er alleen op uit te gaan, opnieuw contact wilt maken met je partner of wilt genieten van quality time met je gezin, Nutchel maakt het gemakkelijker en betaalbaarder.

Wil je van je vroege zomervakantie genieten tegen een gereduceerde prijs? Gebruik dan nu onze 30% promo code EARLYSUMMER om je verblijf in een cabin te boeken tussen3 junien 12 juli.

 

Waarom Nutchel kiezen als een zomervakantie bestemming?

Maak contact met de natuur

Elk van onze cabins is strategisch geplaatst om gasten privacy te bieden terwijl ze maximaal kunnen genieten van de natuurlijke omgeving. Word wakker met een adembenemend uitzicht en de kalmerende geluiden van het bos, perfect voor wie op zoek is naar een rustgevende vakantie.

 

Duurzaam comfort

Toegewijd aan duurzaamheid, zijn onze cabins gebouwd met milieuvriendelijke materialen en ontworpen om een minimale impact op het milieu te hebben. Geniet van het comfort van thuis terwijl je weet dat je verblijft op een plek die zorg draagt voor de planeet.

 

Digitale detox

In een tijdperk waarin digitale connectiviteit constant is, moedigen we je bij Nutchel aan om de verbinding te verbreken en je onder te dompelen in de fysieke en mentale voordelen van de natuur. Onze cabins zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en weer contact te maken met wat echt belangrijk is.

 

Boek nu je verblijf en bereid je voor om te ontdekken,ontspanen en te genieten van een unieke zomervakantie bij Nutchel. Onze tiny houses wachten erop om jouw thuis weg van huis te worden deze vroege zomer!

BESPAAR 30% OP JE VROEGE ZOMERVAKANTIE

*Korting geldig op boekingen gemaakt tussen 03/05/2024 9:00 uur en 12/05/2024 23:59 uur, met inchecken vanaf 03/06/2024 en uitchecken voor 12/07/2024. Deze promotiecode is geldig op alle types cabin in beide domeinen. Deze promotiecode is niet cumuleerbaar met andere kortingen en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie