De natuur als speelplaats

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

De natuur als speelplaats

Geschreven door

Julie

5 ideeën om er het beste van te maken

Nu de temperaturen geleidelijk afkoelen en het einde van de zomer in zicht komt, krijgt de back-to-school-blues vat op je gezin? Dit is het teken om je volgende vakantie in de natuur te boeken! En wat perfect is bij Nutchel, is dat de natuur in de herfst een ware speeltuin is in onze beide forest villages!

Vrienden tijdens een boswandeling in de herfst

Je verbonden voelen met de natuur tijdens een boswandeling

Stel je voor: je gezin wandelt door de van kleurrijke bossen van de Elzas, met de geur van dennennaalden en het geluid van ritselende bladeren onder je voeten. Hier kan je diep inademen, weg van de stress van vervuilde steden!

Misschien ontmoet je wel een eekhoorn of een vos in het bos, en als het regent, kun je je innerlijke kind laten spreken en in de plassen springen!

Prachtige landschappen bewonderen vanaf de fiets

Nu het weer wat zachter is, is er geen betere manier om de prachtige landschappen in de omgeving te ontdekken dan op de fiets? Op beide domeinen hebben we kwalitatieve mountainbikes voor volwassenen en kinderen, en tevens e-bikes te huur. We hebben fietstochten speciaal voor jou samengesteld en getest: tijd om op de fiets te stappen!

Een hut bouwen

Wij zijn echte huttenliefhebbers! Om onze passie te delen met de kleine Nutchies, leveren we materiaal en instructies waarmee ze een mooie hut in het bos kunnen bouwen. Dit zal zeker een mooie schuilplaats zijn voor de bosdieren tijdens de koude wintermaanden!

Vers geplukte paddenstoelen bij Nutchel Alsace

Natuurlijke schatten verzamelen

De herfst heeft zoveel te bieden: de natuur laat haar prachtige kleuren zien en er zijn overal kleine natuurlijke schatten te vinden. Van eikels tot kleurrijke bladeren, grappig uitziende houten stokjes en schattige kiezels....

Waarom organiseer je geen speurtocht in het bos zodat je kinderen meer ontdekken over de schoonheid van de natuur? Eenmaal terug op cabin kunnen ze een aantal mooie doe-het-zelfs maken aan de hand van ons creativiteitsboek dat je binnenin kunt vinden.

Genieten van de smaak van de herfst

Nu de herfst eraan komt, komen aardse smaken weer centraal te staan in onze gerechten. In de bossen in de buurt van onze forest villages vind je veel paddenstoelen. Als je eenmaal hebt gecontroleerd dat ze goed zijn om te eten, kun je een paddenstoelenomelet bakken en proberen.  Onze favoriete maaltijd in de herfst!

En voor alle foodies die nog niet klaar zijn om de zomer vaarwel te zeggen: geen zorgen! Het terras van je Cosy Cabin is overdekt zodat je het hele jaar door kunt genieten van onze heerlijke BBQ manden.

BOEK JE VAKANTIE MET KINDEREN IN DE HERFST
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie