Onze top 5 redenen om de winter te vieren

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Onze top 5 redenen om de winter te vieren

Geschreven door

Julie

Een vrouw leest een boek voor de houtkachel

Laat je verrassen door de lichtjes

De eerste dagen van de winter staan in het teken van de feestdagen! En daarbij hoort ook de magie van de kerstverlichting. In de buurt van onze forest villages vind je vele prachtige kerstmarkten en hun prachtige lichtjes. En wanneer je in je Cosy Cabin verblijft, zorgen de kaarsjes en fairy lights zeker voor een intieme en gezellige sfeer. Omdat de nacht vroeg valt, waarderen we de schoonheid van de lichtjes nog meer!

Knus bij de houtkachel

Wat is er lekkerder dan na een lange dag in de natuur in de winter op te warmen bij de houtkachel van je cabin? Zittend op een knusse bank, gehuld in een zachte plaid, nippend aan een mok hete thee, terwijl je het boek leest dat je al zo lang wilt uitlezen. Dat klinkt als een droom, toch!

De eerste sneeuw van de winter en een Cosy Cabin in Alsace

‍‍

De rust van de slapende natuur herontdekken

Als je hoopt op een witte winter, dan heb je geluk! De Belgische Ardennen en Alsace zijn vaak bedekt met sneeuw!

Na de eerste sneeuw is het altijd ongelooflijk rustig met alleen het gekraak van de sneeuw en de takjes op het terrein om je heen. We beseffen niet altijd hoe vermoeiend constante geluiden kunnen zijn - gebruik deze kans om volledig te ontspannen!


Winter ruiken

Wist je dat? Het menselijk brein kan geuren associëren met specifieke herinneringen. Als we onze ogen sluiten en aan de winter denken, zijn dit de heerlijke geuren die we ruiken: het brandende hout van de houtkachel, de kruiden van de glühwein, de zoetheid van de sinaasappelschil, de papiergeur van een boek of een cadeauverpakking...‍


Een smakelijk raclette diner met gesmolten kaas

Trakteer jezelf op een heerlijke maaltijd


Als het buiten koud is, zal comfort food je zeker veel plezier brengen! Of je nu liever kookt met de ingrediënten die verkrijgbaar zijn in onze Honesty Shop of een heerlijke raclette mand bestelt, je kunt genieten van een smakelijke en lokale maaltijd in je Cosy Cabin. En wat nog beter is, is dat je dit kunt doen samen met de mensen die je lief hebt!

BOEK JE WINTERVERBLIJF
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie