Getuige zijn van de seizoenswisseling in de natuur

Pijl terug
Terug naar artikelen
In het seizoen
Nutchel ervaring
Speciale aanbiedingen

Getuige zijn van de seizoenswisseling in de natuur

Geschreven door

Julie

Hier comes the sun! Net als in het liedje van de Beatles voelde deze winter wat lang, koud en eenzaam aan. Maar nu voelen we dat het ijs langzaam smelt en het weer eindelijk helder wordt. Onze forest villages is het hele jaar geopend, waardoor we de natuur in al haar staten kunnen aanschouwen, maar de vernieuwende seizoenen maken het nog spannender.

 

Een piepklein huisje met een hot tub in de lente

Lente: wedergeboorte van de natuur en van onze geest

Net zoals wij energie putten uit het feit dat de dagen langer worden, geeft de zon de natuur een nieuwe impuls. Tijdens je wandeling bij Nutchel Alsace of Les Ardennes zie je de knoppen van de bomen ontluiken en de bossen groener worden in alle schakeringen. Het is de perfecte tijd om opnieuw te beginnen, ruimte te maken voor nieuwe projecten. Wat als we zouden beginnen met een grote voorjaarsschoonmaak, niet alleen van onze huizen maar ook van ons lichaam en onze geest? Onze cosy cabins zou wel eens de perfecte plek kunnen zijn om dat te doen!

 

En, bofkont - we hebben een kleinigheidje voor je! Boek nu je verblijf in april en krijg 15% korting met de code HELLOSPRING.

 

Zomer: vrijheid op zijn hoogtepunt

Als de zon zijn hoogtepunt bereikt en de dagen lang worden, voelen we ons aangetrokken tot het buitenleven, waar de mogelijkheden eindeloos lijken. De zomervakantie is een uitnodiging om de beperkingen van de dagelijkse routine van ons af te schudden en onszelf toe te staan om de prachtige natuur te verkennen met een gevoel van ongeremde vreugde.

 

Herfst: cocoonen in de kleurrijke natuur

Met zijn kleurrijke bladeren en koelere briesjes is het net een schilderij dat tot leven komt in de herfst. Het is een herinnering om de schoonheid om ons heen te waarderen en om samen te komen met dierbaren in een gezellige Cabin. Wat is er lekkerder dan een knusse trui aan te trekken en samen een wandeling te maken door de vallende bladeren, om het daarna gezellig te maken met een warme chocolademelk in de hand?

 

Winter: gezellig samenzijn en eenvoud omarmen

De winter nodigt ons uit om het rustiger aan te doen, om stille momenten te koesteren met de mensen die er het meest toe doen en om schoonheid te vinden in de eenvoud van een besneeuwd landschap. Tijd om je goed in te pakken en de sereniteit van de winter te omarmen!

BOEK JE VOORJAARSVAKANTIE

*Korting geldig op boekingen gemaakt van 05/03/2024 tot 17/04/2024, met check-in na 08/04/2024 en check-out voor 01/05/2024. Deze promocode is geldig op alle types cabins op beide domeinen. Deze promotiecode is niet cumuleerbaar met andere kortingen en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie