Krijg je energie weer terug in januari

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Krijg je energie weer terug in januari

Geschreven door

Julie

Onze energie kan afnemen na de excessen van de feestdagen, maar geen zorgen. Wij weten hoe jij je batterijen weer kunnen opkrikken met eenvoudige trucs 😊

‍‍

Een koppel wandelt in het bos in de winter met zon

Verlaat je bureau voor een midweekse pauze


De januariblues wordt nog verergerd door het gebrek aan daglicht. Het is donker als je 's ochtends van huis naar je werk gaat en het is donker als je 's avonds van kantoor weggaat. Studies tonen aan dat daglicht de stemming verbetert, zelfs als de zon zich achter de wolken verschuilt. Met een kleine midweekse pauze bij Nutchel kun je de hele dag profiteren van die zachte januarizonnestralen.

Laat de vreugde in

Bij Nutchel zijn we ervan overtuigd dat minder meer is, dat eenvoud onze verbeelding prikkelt en dat de meest waardevolle herinneringen voortkomen uit de meest eenvoudige dingen. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, laat je vreugde toe in alles wat je doet: die eerste slok koffie die je neemt, je ogen die vallen op het stralende lachende gezicht van je kind, wanneer je door prachtige natuur wandelt, en wanneer je samen met je geliefde kookt.

Speeltijd

Gun jezelf momenten van speelsheid en vreugde. Toen we kinder waren speelden we allemaal, de hele tijd. Maar nu we volwassen zijn, zijn velen van ons vergeten hoe we moeten spelen. Om de januariblues op afstand te houden zou je een nieuwe hobby kunnen uitproberen, iets dat alleen voor jou speels is? In onze Cosy Chalets hebben we acrylschilderkunst en DIY activiteiten beschikbaar. Je hoeft niet de volgende Picasso te worden, maar iets doen zonder doel, gewoon voor de lol, zal je humeur opkrikken en je wat frisse energie geven voor de eerste maand van het jaar.

Begin met meditaties van vijf minuten


Bij ons forest village in de Elzas hebben we yogamatjes beschikbaar om je dagelijkse meditatieroutine van vijf minuten te beginnen, die je zal helpen om te reflecteren en meer mindful te worden. Vertraag, adem in, adem uit en geniet van het huidige moment dat alleen van jou is en van niemand anders.

Maak contact met je familie, je vrienden of je partner


We hebben vaak de neiging om ons af te zonderen als we de blues hebben, en daarom is het nog belangrijker om regelmatig contact te houden met je vrienden en familie. Omdat onze cabins geschikt zijn voor 2 tot 6 gasten, zijn ze perfect gemaakt voor een uitstapje om los te komen van de dagelijkse routine en opnieuw contact te maken met elkaar.

KRIJG JE ENERGIE TERUG
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie