Het perfecte last minute Moederdagcadeau!

Pijl terug
Terug naar artikelen
Speciale aanbiedingen

Het perfecte last minute Moederdagcadeau!

Geschreven door

Imane

Moederdag staat voor de deur en als je vergeten bent om een cadeau te kopen, maak je dan geen zorgen - wij hebben het voor je geregeld! Waarom geef je dit jaar niet iets heel speciaals cadeau in plaats van de gebruikelijke inspiratieloze opties?

Moeder en dochter delen een teder moment tijdens een cabin uitje in de natuur, staande bij een groot raam met weelderig groen buiten

‍Hetwelverdiende geschenk voor jezelf

Of het nu gaat om thuis lesgeven, de zorg voor kinderen, werken of het onderhouden van het gezin, moeders doen elke dag meer dan ze kunnen. Met Moederdag in aantocht is het de perfecte tijd om iets terug te doen. Wat is er beter dan een verblijf in een gezellige cabin in de natuur, zodat je moeder eindelijk wat tijd voor zichzelf kan nemen?

Sla deze Moederdag de standaard bloemen en bonbons over en verras haar in plaats daarvan met een vredig verblijf in de natuur! Met 15% korting op alle cadeaubonnen tot 27 mei is dit het perfecte moment om moeder te verwennen met een welverdiende vakantie.

Is jouw moeder meer het avontuurlijke type dat van groepsactiviteiten houdt? Zoek dan niet verder! Trakteer haar op onze'Family Forest Adventures' voucher. Dit speciale pakket bevat een heerlijk ontbijt voor vier personen op de eerste ochtend en een dag lang elektrische fietshuur voor de hele groep. Het is de perfecte manier om onvergetelijke herinneringen te creëren met je moeder.

Moeder en dochter genieten van een avontuur in de natuur tijdens een moederdaguitstapje, allebei met een helm op terwijl ze op een elektrische fiets over een bospad rijden.

Hoe kan jede cadeaubon kopen en gebruiken:

Koop hier een cadeaubon - Onze cadeaubonnen beginnen bij minimaal €50, zijn verkrijgbaar in stappen van €50 en zijn momenteel verkrijgbaar als digitale of gedrukte kaart, die je kunt personaliseren met een bericht. Voor een bon met een hogere waarde kun je contact opnemen met onze klantenservice, dan maken we hem handmatig voor je aan.

Nutchel Cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig in onze forest villages in de Ardennen en Alsace vanaf de datum van uitgifte. Ze kunnen alleen worden gebruikt op aanvraag door het formulier in te vullen.

Lees zeker onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

Gelukkige Moederdag aan alle vrouwen, moeders en moederlijke figuren!

JE MOEDER EEN UITJE AANBIEDEN

*Korting geldig bij aankoop van cadeaubon vóór 27/05/2024 om 16.00 uur. Deze korting kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie