Een hot tub voor twee in de zomer

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Een hot tub voor twee in de zomer

Geschreven door

Julie

Een romantische overnachting in de zomer

Dit is het perfecte seizoen om samen met je geliefde nieuwe energie op te doen in de buitenlucht. En het is nog beter als je dat kunt doen vanuit de hot tub van je cabin in een van onze forest villages in de Elzas of de Ardennen!

Een koppel in een hot tub op hun Cosy Cabin terras, midden in de natuur


Genieten van de zomeravonden vanuit de hot tub

Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in het warme en rustgevende water van een privé hot tub, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Ardense of Elzasser landschappen. De frisse avondlucht streelt je gezicht terwijl je samen met je geliefde ontspant in het warme en rustgevende water. Vogels zingen zachtjes in de bomen en creëren een vredige en serene sfeer.

Wat is een betere manier om te ontspannen na een lange zomerdag?

Een romantisch verblijf om nieuwe energie op te doen

Of je nu kiest voor een Classic hot tub cabin (bij Nutchel Alsace ), of de Tree Trunk hot tub cabin (bij Nutchel Les Ardennes ), je zult op een dieper niveau opnieuw contact maken met je geliefde.

Naast het welzijn dat wordt geboden door hot tub, beschikken onze cabins over al het nodige comfort voor je romantische vakantie. Na een rustige nacht in onze cosy bedden, geniet je van een brunch met een prachtig uitzicht vanuit de grote ramen van je cabin. De rest van de dag is aan jullie, en jullie zullen je ongetwijfeld laten leiden door jullie verlangen naar natuur en quality time voor twee!

Koppel je volledig los van de dagelijkse routine en maak opnieuw contact met elkaar in de natuur: dit is het eenvoudige programma van jullie romantische uitje op Nutchel. Verleidelijk, nietwaar?

BOEK EEN CABIN MET EEN HOT TUB
Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie