Uitgerust, opgeladen en ontspannen aan het nieuwe jaar beginnen

Pijl terug
Terug naar artikelen
Nutchel ervaring

Uitgerust, opgeladen en ontspannen aan het nieuwe jaar beginnen

Geschreven door

Julie

Een stel op een korte vakantie in de winter

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, waarin we tijd kunnen doorbrengen met onze dierbaren en ons gevoel van saamhorigheid kunnen hervinden. Waarin we herinneringen kunnen koesteren die we in de loop van het jaar samen hebben gemaakt en waarin we onze waardering kunnen tonen aan degenen die dagelijks voor ons zorgen.

Maar als de drukste periode van het jaar voorbij is, realiseren we ons vaak dat we niet genoeg rust hebben genomen om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Voor degenen onder ons die echt even bij moeten komen, hebben we het perfecte idee! Wat zou je zeggen van een kort uitje in een Cosy Cabin midden in de natuur, met jezelf, je geliefde of je inner circle?

Met code HELLO2024 profiteer je nu van 15% korting op je verblijf in een cabin voor 4 en 6 personen tussen 8 januari en 9 februari.*

Dat betekent tijd om een goed boek te lezen voor de houtkachel, lange nachten te slapen en getuige te zijn van de sneeuw die valt op de omliggende natuur. Winterwonderland wacht op je in Alsace of de Belgische Ardennen!

BOEK JE WINTERVAKANTIE MET 15% KORTING

*Korting geldig voor boekingen gemaakt vanaf 15/12/2023 vanaf 13.00 uur, met check-in na 08/01/2024 en check-out voor 09/02/2024. Deze promotiecode is geldig op alle cabin types, met uitzondering van de Sweet en Sweet Hot Tub cabins . Deze promotiecode is niet cumuleerbaar met andere kortingen en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Beveiligde transactie
Beveiligde transactie
Vriendelijke klantenservice
Menselijk contact gegarandeerd
Gratis wijziging beschikbaar
Wijzigingen mogelijk tot 8 dagen voor aankomst
Altijd comfort
Comfortabel verblijf
Ervaring het hele jaar door
Het hele jaar geopend
Copyright
Nutchel
Algemene voorwaardenPrivacybeleidJuridische Informatie